Hjem > Færdighedstest – Anvend de førende analytiske testværktøjer til rekruttering og udvikling > Workplace English Tests

Workplace English Tests

Savilles Workplace English Test måler en kandidats forståelse og anvendelse af engelsk på en arbejdsplads på cirka 16 minutter.

Target Group: Medarbejdere inden for administration, call centre, servicebranchen, salgsassistenter samt medarbejdere inden for medicinalbranchen.

Testene er anvendelige til brug for ansættelse af medarbejdere, hvor der kræves en god forståelse for det engelske sprog.

Testene er udviklet til fem forskellige funktioner:

  • Kundeservice
  • Sundhedsområdet
  • Servicebranchen
  • Kontor
  • Drift

Resultaterne vises i en rapport, der er enkel og nem at forstå og angiver, hvilken procentdel af svarene, der er korrekte samt, hvor hurtigt kandidaten har besvaret testen. Rapporten kan anvendes af linjeledere og andre personer, der gennemfører interviews, da det ikke kræver testcertificering at administrere testene.

Større pulje af spørgsmål (item bank)

Spørgsmål trækkes fra en større pulje af spørgsmål (item bank). Personer, der besvarer den samme test i flere sammenhænge får således ikke de præcis samme spørgsmål igen.

Gratis færdighedstest – Prøv en gratis øvelsestest!

For at sikre en god kandidat- og brugeroplevelse, tilbyder vi gratis online forberedelsesguides/øvelsestest under tidspres. Læs mere her: Kandidatforberedelse.

Tilgængelighed

Inviteret adgang (IA)

Rapporten er tilgængelig som Inviteret adgang (IA) .

Saville Consulting Work place English icon
Hire Talent iconHire Talent
Testadministration

Online via Oasys eller Bureauservice

Besvarelsestid

16,5 minutter

Gruppeoverblik

Fremstil gratis gruppeoverblik i Oasys

Kræver ikke testcertificering