About Saville Consulting
About us
Hjem > Om os

Om os

Som en del af et globalt netværk repræsenteret i mere end 80 lande og med testværktøjer på mere end 35 sprog er Saville anerkendt for sin store erfaring inden for alle aspekter af erhvervsrettet testning i forbindelse med rekruttering og udvikling.

Savilles team består af førende eksperter inden for psykologi, IT, forskning, udvikling og HR og er baseret på dokumenteret forskning linket til succesfuld performance.

Den brede portefølje af personlighedstest og færdighedstest kan anvendes på alle niveauer og til alle jobs og tager udgangspunkt i de tre kategorier: Hire Talent, Build Talent and Lead Talent.

I tæt samarbejde med kunden afdækkes de bedste løsninger, og der opnås enestående resultater ved brugen af nye tilgange til at måle og undersøge relationen mellem motivation og talent samt match mellem individ og organisationskultur.

Savilles mål er at tilbyde effektive og værdifulde løsninger for kunden. Uanset om det omfatter rådgivning, konsulentassistance eller selve testværktøjerne, kan I være sikre på, at I altid modtager den højest mulige kvalitet.