Saville Consulting aptitude tests
aptitude tests
Hjem > Færdighedstest – Anvend de førende analytiske testværktøjer til rekruttering og udvikling

Færdighedstest – Anvend de førende analytiske testværktøjer til rekruttering og udvikling

Intelligenstest, IQ-test, kognitive test, stresstest, omtanketest eller analytiske test? Udbuddet af testværktøjer inden for analytiske færdigheder er mange og måler på forskellige parametre.

Savilles færdighedstest er analytiske test, der er udviklet til anvendelse i en erhvervssammenhæng og er konstrueret til at afdække:

  • Analytisk kapacitet
  • Potentiale for indlæring
  • Evne til at arbejde under tidspres

De har alle erhvervsrelevant indhold og er værdifulde at anvende i såvel rekrutterings- som udviklingsforløb samt som led i et screeningsforløb i forbindelse med et større antal ansøgere.

Målgruppe – Hvilken færdighedstest skal du vælge?

Porteføljen omfatter verbale (V), numeriske (N), diagrammatiske (D), abstrakte (A), fejlkontrol (C), spatiale (S) og mekaniske (M) færdighedstest og måler evnen til at arbejde med ord, tal, systemer, logik, detaljer, design og udstyr. Testene findes i forskellig sværhedsgrad i forhold til job og målgruppe.

Hvad siger kunderne?

“Savilles færdighedstest er et effektivt værktøj til vurdering af kandidaternes analytiske kompetencer. Den brede portefølje af færdighedstest giver et stærkt grundlag til vurdering af kandidater på alle niveauer og indgår som et vigtigt element i vores rekrutteringsforløb.”

Mette Falsig Perregaard
Manager, HR & Talent, Deloitte

Hvorfor anvende Savilles færdighedstest?