Hjem > Færdighedstest – Anvend de førende analytiske testværktøjer til rekruttering og udvikling > Comprehension portefølje > Single Comprehension Aptitudes

Single Comprehension Aptitudes

Tre separate færdighedstest (analytiske test) bestående af verbal forståelse, numerisk forståelse og fejlkontrol.

Målgruppe: Stillinger med en lavere kompleksitet i opgaveløsning – eksempelvis operationelle, kundeorienterede og administrative roller.

Verbal forståelse

Måler evnen til, under tidspres, at forstå skriftlig verbal information. Testen består af en række enkelte og dobbelte tekststykker, der er efterfulgt at spørgsmål, der skal besvares på baggrund af de tilgængelige informationer.

Numerisk forståelse

Måler evnen til, under tidspres, at forstå numeriske data. Testen består af en række tabeller og grafer, som hver er efterfulgt af spørgsmål, der skal besvares ud fra de tilgængelige data.

Fejlkontrol

Måler evnen til, under tidspres, at kontrollere overførte data. Testen består af originale og overførte informationer, hvor opgaven er at kontrollere, om data er korrekt overført.

Alle tre separate færdighedstest findes kun på engelsk.

Større pulje af spørgsmål (item bank)

Spørgsmål trækkes fra en større pulje af spørgsmål (item bank). Personer, der besvarer den samme test i flere sammenhænge får således ikke de præcis samme spørgsmål igen.

Gratis færdighedstest – Prøv en gratis øvelsestest!

For at sikre en god kandidat- og brugeroplevelse, tilbyder vi gratis online forberedelsesguides/øvelsestest under tidspres. Læs mere her: Kandidatforberedelse.

Tilgængelighed

Inviteret adgang (IA)

Rapporten er tilgængelig som Inviteret adgang (IA) .

Saville Consulting Other icon
Hire Talent iconHire Talent
Build Talent iconBuild Talent
Testadministration

Online via Oasys eller Bureauservice

Besvarelsestid

16 minutter - Verbal eller numerisk

eller

6 minutter - Fejlkontrol

Gruppeoverblik

Fremstil gratis gruppeoverblik i Oasys

Kræver testcertificering