Hjem > Færdighedstest – Anvend de førende analytiske testværktøjer til rekruttering og udvikling > Technical portefølje > Single Technical Aptitudes

Single Technical Aptitudes

Tre separate færdighedstest (analytiske test), der måler henholdsvis spatial, mekanisk og diagrammatisk ræsonnement.

Målgruppe: Konstruktion, ingeniørarbejde, tekniske og operationelle roller.

Spatial ræsonnement

Måler evnen til, under tidspres, at genkende former. Hvert spørgsmål i testen indeholder fire objekter, hvor de tre af dem er identiske, mens det ene objekt har en anden form. Opgaven er at identificere det objekt, der er anderledes.

Mekanisk ræsonnement

Måler mekanisk forståelse, under tidspres, på baggrund af spørgsmål, der præsenterer et problem med en række mulige svar. Opgaven er at identificere det korrekte svar til hvert problem.

Diagrammatisk ræsonnement

Måler evnen til, under tidspres, at vurdere processer, der er præsenteret via diagrammer. Testen består af felter og illustrationer, der definerer logiske processer. Disse er efterfulgt af spørgsmål, der skal besvares på baggrund af de viste diagrammer. I Diagrammatisk analyse er logikken i de givne processer angivet i opgaven. Det skal bemærkes, at Diagrammatisk ræsonnement er et mindre komplekst alternativ til de test, der er en del af Diagrammatic Analysis.

Større pulje af spørgsmål (item bank)

Samtlige spørgsmål trækkes fra en større pulje af spørgsmål (item bank). Personer, der besvarer den samme test i flere sammenhænge får således ikke de præcis samme spørgsmål igen. 

Gratis færdighedstest – Prøv en gratis øvelsestest!

For at sikre en god kandidat- og brugeroplevelse, tilbyder vi gratis online forberedelsesguides/øvelsestest under tidspres. Læs mere her: Kandidatforberedelse.

Tilgængelighed

Inviteret adgang (IA)

Rapporten er tilgængelig som Inviteret adgang (IA) .

Saville Consulting Other icon
Hire Talent iconHire Talent
Lead Talent iconLead Talent
Testadministration

Online via Oasys eller Bureauservice

Besvarelsestid

8 minutter - Spatial, 12 minutter - Mekanisk eller 16 minutter - Diagrammatisk

Gruppeoverblik

Fremstil gratis gruppeoverblik i Oasys

Kræver testcertificering