Hjem > Single Analysis Aptitudes

Single Analysis Aptitudes

Tre separate færdighedstest bestående af verbal, numerisk og diagrammatisk analyse.

Målgruppe: Stillinger med en høj kompleksitet i opgaveløsning – eksempelvis direktører, ledere, specialister, graduates, management trainees samt testning i forbindelse med talentidentifikationsprogrammer.

Samtlige spørgsmål trækkes fra en større pulje af spørgsmål (item bank). Personer, der besvarer den samme test i flere sammenhænge får således ikke de præcis samme spørgsmål igen. 

Verbal analyse

Måler evnen til, under tidspres, at analysere skriftlig verbal information. Testen består af en række enkelte og dobbelte tekststykker, der er efterfulgt af spørgsmål, der skal besvares på baggrund af de tilgængelige informationer.

Numerisk analyse

Måler evnen til, under tidspres, at analysere numeriske data. Testen består af en række tabeller og grafer, som hver er efterfulgt af spørgsmål, der skal besvares ud fra de tilgængelige data.

Diagrammatisk analyse

Måler evnen til, under tidspres, at analysere processer, der er præsenteret via diagrammer. Testen består af felter og illustrationer, der definerer logiske processer. Disse er efterfulgt af spørgsmål, der skal besvares på baggrund af de viste diagrammer. I diagrammatisk analyse er logikken i de givne processer angivet i opgaven.

Alle tre separate færdighedstest findes kun på engelsk.

Gratis øvelsestest

For at sikre en god kandidat- og brugeroplevelse tilbydes gratis online forberedelsesguides/øvelsestest under tidspres. Læs mere hér: Kandidatforberedelse.

Tilgængelighed

Inviteret adgang (IA)

Rapporten er tilgængelig som Inviteret adgang (IA) .

Saville Consulting Other icon
Hire Talent iconHire Talent
Lead Talent iconLead Talent
Testadministration

Online via Oasys eller Bureauservice

Besvarelsestid

24 minutter

Gruppeoverblik

Fremstil gratis gruppeoverblik i Oasys

Kræver testcertificering