Hjem > Personlighedstestene Wave® – Prisvindende testværktøjer til rekruttering og udvikling > Udvikling af robust agilitet

Udvikling af robust agilitet

Forandring, modgang, ”New normal”. Uanset om det er en nuværende krise eller en udfordring, der endnu ikke er realiseret, er det at være agil og resilient altafgørende for, at man som virksomhed og individ lykkes med at komme styrket og klogere igennem modgang og forandring. Men hvad skal der egentlig til, og hvad kræver det af den enkelte og af virksomheden? Få svaret i Savilles helt nye rapport ‘Opbyg robust agilitet’.

Anvendes til

  • Organisatorisk transformation og forandringsprocesser
  • Rekruttering
  • Individuel udvikling
  • Teamudvikling

Model – Robust agilitet

Savilles banebrydende model er baseret på forskning af 10 års big data og fokuserer på 4 afgørende kriterier for robust agilitet, som hver understøttes af 5 adfærdsmæssige dimensioner.


Håndtere forandring:
Forholde sig positivt til forandringHåndtere usikkerhed med ro
Holde forbindelsen: Skabe og vedligeholde relationer. Deltage og kommunikere aktivt.
Skabe nye måder at arbejde på: Bruge situationen til at skabe nye veje og målsætninger på arbejdspladsen. Sikre at planer nås på effektiv vis.
Opretholde fremdrift: Udnytte de muligheder, som forandringerne giver. Holde alle fokuserede på de vigtigste målsætninger.

 

Opbyg robust agilitet – rapport

Ud over en individuel rapport, kan der fremstilles gruppeprofiler. Gruppeprofilerne giver værdifulde input i forhold til at se gruppens samlede profil og dermed vurdere den samlede kapacitet i en transformations- eller forandringsproces.

Lær mere om robust agilitet i denne korte video

man writing on a glass wall of sticky notes

Fordele

Benefit
Vurderer den enkeltes styrker og præferencer i forhold til hver af de fire afgørende kriterier for Resilient Agility
Benefit
Giver den enkelte mulighed for at reflektere over de råd, der gives i den individuelle rapport og skaber et godt udgangspunkt for en personlig handlingsplan med henblik på at styrke effektiviteten i forandrings- og transformationsprocesser.
Benefit
Visuel rapport og data, der er letforståelige
Saville Consulting Leadership Risk icon
Build Talent iconBuild Talent
Lead Talent iconLead Talent
  • Send en forespørgsel online
  • Hidden
    Ikke synlig på hjemmesiden. Forpopulerer med navnet på siden, så du ved, hvilken side brugeren var på, da de indsendte formularen
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.